Accés a la Universitat

Et preparem per superar les proves d'accés a la Universitat.

PAU per a estudiants de Cicles Formatius

Aquests estudiants poden accedir als esenyaments universitaris oficials de grau sense necessitat de fer cap prova; la seva nota d’accés és la qualificació mitjana dels estudis cursats. Si volen millorar la seva nota d’accés poden presentar-se, amb caràcter voluntari, a la fase específica de les PAU.

 

PAU per a més grans de 25 anys

Les persones més grans de 25 anys poden accedir a la universitat superant la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys. Aquestes proves són comunes per a totes les universitats de Catalunya.Per formalitzar la matrícula i consultar els resultats d’aquestes proves, consulteu l’adreça d’Internet https://accesnet.gencat.cat.

 

PAU per a més grans de 45 anys

Les persones més grans de 45 anys poden accedir a la universitat superant la prova d’accés a la universitat per a més grans de 45 anys. També poden de forma simultània presentar-se a les proves d’accés per als més grans de 25 anys.

100 €/mes

5 hores setmanals (5€/hora)

Matrícula i material d’estudi gratuïts

Màxim 8 alumnes

Convocatòria maig 2015

Garantim el teu aprovat

Si voleu més informació ompliu i envieu aquest formulari.

També us podeu posar en contactar amb nosaltres trucant al telèfon 932 981 645

El vostre nom (obligatori)

El vostre mail (obligatori)

El vostre telèfon (obligatori)

Estic interessat en la preparació de les proves per l'accés a la Universitat per a majors de (indiqueu la vostra edat o si heu cursat Cicles Formatius)

Ecriviu aquí el vostre missatge

He llegit i accepto l'Avís Legal