El nostre equip de professors

El valor afegit del nostre centre.
Anna

Anna

Direcció

Mestre d’Educació Primària

anna.roman@arbserveiseducatius.com
“Benvinguts a ARB Serveis Educatius! Un centre compromés amb l’ensenyament, la cultura i l’aprenentatge. Un centre amb il.lusió i amb moltes ganes de transmetre i ensenyar allò que necessiten els nostres alumnes. T’esperem!.”

Jordi

Jordi

Cap d’Estudis

Mestre de reforç de Primària, ESO i Batxillerat

jordi@arbserveiseducatius.com

“A part de donar classes als diferents grups: primària, ESO i Batxillerat, m’encarrego de l’atenció de les demandes, tant dels alumnes com dels pares. D’aquesta manera aconseguim un bon funcionament i una organització acurada del centre. Per tant, quan siguis alumne si tens qualsevol problema no dubtis en apropar-te, t’atendré gustosament i el resoldrem plegats.”

 

Ainhoa

Ainhoa

Professora d’anglès, Primària, ESO, Batxillerat i adults.

ainhoa@arbserveiseducatius.com

“Mi trabajo se resume en dos apartados: reforzar el idioma inglés con los alumnos/as que vienen a repasar y/o ayudarlos a hacer sus deberes, y por otra parte ampliar conocimientos con estudiantes que tienen un buen nivel de inglés pero que quieren aprender más y tienen el potencial para ello. De todos mis alumnos/as espero siempre que se esfuercen y aspiren a superarse.”

Olga

Olga

Mestre de Ciències: Matemàtiques, Física, Química. Primària, ESO i Batxillerat.

olga@arbserveiseducatius.com

“Mi tarea consiste básicamente en reforzar las asignaturas de ciencias, como matemáticas, química, física, tecnología… a todos los niveles. Mi trabajo se basa en organizar tu tiempo de estudio, enseñarte a hacer buenos esquemas y resúmenes y sobretodo, ayudarte a preparar exámenes, recuperaciones, selectividad y acceso a formación profesional.”

Verónica

Verónica

Mestre de Primària especialista en Educació Especial

La meva funció principal en el centre és impartir les classes de reforç de 1r a 6è d’Educació Primària. A més, al costat de la meva altra companya Olga, preparem alumnes per a les proves d’accés a grau mitjà i superior (CFGM – CFGS).

Vaig començar sent alumna del centre i ara després d’haver finalitzat els estudis universitaris treballo com a professora. El meu treball diari i el meu objectiu final és que els alumnes adquireixin estratègies d’estudi i siguin capaços de superar les seves dificultats i pors durant el procés d’ensenyament i aprenentatge. Tots els alumnes són diferents i per això en el centre intentem potenciar aquestes habilitats que posseeixen i reforçar aquelles que tenen menys desenvolupades. A més, sempre intentem mantenir una comunicació activa amb els centres per enfortir els objectius i per tant anar tots en un mateix camí.

“Creu en ells i et sorprendran”

Alba

Alba

Pedagoga

Com a pedagoga, la meva tasca al centre es basa en la impartició de les classes de reforç dels nens i nenes d’educació primària. En aquestes, a banda de treballar els continguts de l’escola, també s’incideix en l’adquisició d’uns hàbits d’estudi per tal que l’alumnat pugui ser més autònom. Perquè això sigui possible, la comunicació entre el centre, la família i l’escola esdevé essencial per treballar tots en una mateixa línia.

D’altra banda, també sóc la professora d’anglès dels nens i nenes de primer de primària. En aquestes classes s’utilitzen diverses metodologies, entre les quals destaca el joc, per tal que l’alumnat adquireixi nous coneixements.

“Dime y lo olvido, enséñame y lo recuerdo, involúcrame y lo aprendo”

Benjamin Franklin

Vanessa

Vanessa

Psicòloga

Sóc llicenciada en Psicologia de l’Educació i també tinc el Certificate in Proficiency English.

Imparteixo classes d’anglès tant a alumnes de primària com a adults. Els alumnes són els protagonistes del seu aprenentatge, nosaltres som l’eina que els acompanya i els motiva. Les classes són dinàmiques, amenes i innovadores. Ells marquen la pauta per tal d’aprofitar el seu potencial al màxim!